• Azorské ostrovy - turistika a poznávání - 9 dní: 33.980 Kč nebo 13 dní: 52.980 Kč - červenec až září 2020
  • Skotsko - Ostrov Skye a západní vysočina - turistika a poznávání - 11 dní - cena 31.980 Kč - červen/červenec 2021
  • Skotsko - West Highland Way - 11 dní - cena 27.980 Kč - červen/červenec 2021

Island - podrobnosti o ubytování

Ačkoliv bychom v rámci turisticko-poznávacího zájezdu pravděpodobně nemuseli klást takový důraz na kvalitu ubytování, rádi bychom abyste si po náročném dni dobře odpočinuli a nasáli pohodovou islandskou atmosféru, třeba pod širým nebem ve vaně s horkou termální vodou se skelnkou něčeho dobrého s přáteli :)

>>> rezervovat zájezd Island - jihozápad, Snaefellsnes a Landmannalaugar <<<

1. noc: Keflavík

Vzhledem k příletu na Island kolem půlnoci, zajišťujeme první ubytování vždy co nejblíže letiště, tak abyste se do postele dostali co nejdříve po příletu. Většinou je doba jízdy z letiště max 5-10min. Zároveň je zde i pro Váš komfort zajištěna snídaně. Oficiálně se jedná o hostely, ale vy budete mít dvoulůžkové pokoje s vlastní koupelnou a wc.

Keflavík - pokoj
Keflavík - jídelna

2. - 3. noc: Borgarnes

Svou polohou ideální pro naše využití, mezi Reykjavíkem a Akureyri, navíc zde přenocuje jen velmi málo turistů. Dvouložnicové chatky nebo mobilhomy pro 4 osoby mají vše co potřebujete pro příjemný spánek, pohodlnou přípravu snídaně i večeře a třeba i večerní posezení. Zahrnují tedy: 2x malá ložnice (každá ložnice je pro 2 osoby), obýváček s vybaveným kuchyňským koutem, koupelna s wc a sprchovým koutem, topení je vždy samozřejmostí.

Borgarnes - chatky
Borgarnes - obývák

Borgarnes - koupelna
Borgarnes - ložnice

4. - 7. noc: Selfoss

Poslední tři noci strávíte poblíž města Selfoss v jiho-západní části Islandu v trojložnicových prostorných chatách, které zahrnují: 3x ložnice (každá ložnice je pro 2 osoby), samostatné wc a sprchový kout, prostorný obývák s vybaveným kuchyňským koutem, privátní vana s horkou termální vodou, topení. Restaurace v areálu chat.

Selfoss - chata
Selfoss - hot tub

Selfoss - obývák
Selfoss - kuchyňský kout

Selfoss - ložnice 2
Selfoss - koupelna

* V některých termínech zájezdu na island může dojít ke změně některého ubytování nezávisle na naší vůli a proto výše uvedené ubytování nemůžeme 100% garantovat, ačkoliv posledních několik let využíváme právě tato konkrétní ubytování

>>> rezervovat zájezd Island - jihozápad, Snaefellsnes a Landmannalaugar <<<